Info   Agility   Utställning    Lydnad    MH    Namnet    Stamtavla    Syskon    Liten blir stor    Galleri


Perrin    Detta är ett namn taget ur en fantasy serie, inte "Sagan om Ringen" även om det faktiskt funkar som en sammanslagning av de två hob-namnen Merry och Pippin också. Men som sagt, inte ur den serien! Nej, den här serien heter "Sagan om Drakens återkomst", eller på engelska "The Wheel of Time". Perrins fullständiga namn i serien är, från början, Perrin Aybara. Han är en av huvudpersonerna i serien och man får bland andra följa hans liv.
Anledningen till att jag valde det här namnet är att figuren Perrins alla egenskaper passar otroligt bra in på en Staff! Han är större och starkare än de flesta, men samtidigt väldigt snäll och godhjärtad och vill handla på rätt sätt. Egenskaper som jag helt klart tycker att även staffar besitter! Därför bestämde jag mig när jag läst ett par av böckerna att om jag någon gång skaffade mig en Staff hane skulle han heta Perrin. Att det sedan blev så snart som jag skaffade en sån, kunde jag ju inte veta då... Men namnet var iaf inte svårt att bestämma!

Magic Touch    En Aerosmith låt. Alla valparna i Perrins kull heter olika Aerosmith låtar i stamtavlan. Tycker det är ett bra namn, mycket roligare att döpa valparna efter ett tema än att gå i bokstavsordning. Helt klart!