Info   Agility    Lydnad    Utställning    Namnet    Stamtavla    Galleri


Ida tävlar i klass 3, både i agility och hopp. Hon blev snabbt uppflyttad i agilityklassen, men det tog något längre tid i hoppklassen, pga oflyt i klass 1. När väl flytet kom tillbaka kom hon från hopp 2:an till 3:an på 3 tävlingar.
Idas starka sida är att hon är säkerheten själv. Hon gör nästan aldrig fel på något hinder, går mycket sällan fel väg och springer på i ett jämnt tempo. Hennes fel är hennes tempo... Hon går lite för långsamt för att klara av konkurrensen i klass 3, och numera också idealtiderna. Eftersom Idas ålder till viss del börjar sätta sig i hennes ben, har jag nu bestämt mig för att bara tävla med Ida för att hon tycker det är roligt, med andra ord har vi inga direkta mål. Lyckas vi nolla är det så klart roligt, men det viktigaste när vi går in på banan är att Ida känner hur bäst hon är, och det är målet med dom lopp vi kör. Hon är bäst, min älskade tant!
Resultatmässigt är vi stolta över att ha tagit ett cert, kvalat till SM individuellt 2008 och SM i lag i 3 år innan dess tillsammans med The Fast and The Furious, samt blivit Årets Small lag 2005. 

 

 Idas pinn (cert) - plockarliga

Klass

1

2

3

Agility                  
Hopp                  

 

Klass

SM-pinnar 2009-2010

Agility

 

 

 

 

Hopp