Info   Agility    Lydnad    Utställning    Namnet    Stamtavla    Galleri


Ida  Eftersom Ida kom rätt plötsligt hem till oss, d.v.s. hon var inte planerad många månader i förväg utan bara ett antal veckor, så blev det lite bråttom med namnet. Vi fortsatte med temat "Isa" som vi gjorde hos Isac. Isa var född i I-kullen, och mamma hade egentligen velat döpa henne till Ida, men en av de andra tikarna fick det namnet först. Då fick Isa bli en Isa. Men nu när vi skaffade Ida fanns namnet "Ida" fortfarande kvar och eftersom det passade väldigt bra ihop med Isac, var det egentligen inget svårt val, så Ida blev det!

 

Sågsvedjans X'press Midnight Girl  Hennes stamtavle namn är taget efter det som det låter som, hon föddes snabbt (X'press) vid midnatt (Midnight) och är en liten tjej (Girl). Att Express stavas med bara X beror på att hon är född i X-kullen.
Jag tycker bra om hennes stamtavle namn, det är fint! Fast väldigt långt att skriva när man skriver anmälningsblanketter, speciellt om man behöver göra det för hand i små rutor... Det är tur att det flesta anmälningar görs via internet nu för tiden.